Hotel Ostrov - místo, kde vypnete

Hotel Ostrov - místo, kde vypnete

Andrea Kadlecová

Oáza klidu, v samém srdci přírody, obklopená hlubokými lesy, skalními stěnami a příjemnými rybníčky. Místo, které je ideálním výchozím bodem na výlety. Dívali jste se už na svět z vrcholů skal na podzim? Je to vysoce návykové. Studený vítr, který Vám zbarví tváře do růžova, řízný vzduch díky kterému budete vydechovat obláčky páry a neskutečné výhledy, ze kterých budete mít husí kůži. Takové jsou Tiské, Ostrovské a Rájecké stěny. Pískovcové útvary vysoké desítky metrů člověku připomenou jeho nicotnost. Není divu, že si tuto krásnou krajinu vybrali i tvůrci Letopisů Narnie.

Podzim v hotelu Ostrov

Po výletě doporučujeme ohřát tělo v sauně s výhledem na skály. V teplíčku a pohodě na sebe můžete být náležitě pyšní. Vždyť ta místa, po kterých jste před chvilkou šli, vidíte z okna prosklené sauny.

Sauna

Po relaxu ve vířivce se sklenkou sektu určitě nezapomeňte potěšit i své chuťové pohárky.

Vířivka

Restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Ostrov je skutečným klenotem široko daleko. Moderní česká gastronomie připravovaná s důrazem na pomalou úpravu masa konfitováním, poctivé omáčky a netradiční domácí zmrzliny a dezerty osloví každého milovníka dobrého jídla. Ochutnejte vyladěné degustační menu připravené šéfkuchařem Reném Tichým, řemeslně vyráběné pivo Ostroff z pivovaru Falkenštejn nebo luxusní portfolio destilátů.

René Tichý v akci

Náš tip je rozhodně spektakulární kulajda, ta symfonie chutí, lepší jsme prostě ještě nejedli!

Kulajda

Po skvělé večeři zajděte ještě na sklenku dobrého vína. Málokde budete mít takový výběr jako právě tady.

Vinotéka

Po večeři se zachumlejte do peřin a užívejte si příjemně měkké postele. Málokde se vyspíte tak dobře, jako právě tady. Na místě, kde je absolutní klid s výhodou absence jakéhokoliv signálu. Se světem se můžete propojit skrz wi-fi, ale na rovinu, proč byste to dělali? A ráno si nechte naservírovat snídani až do postele.

Snídaně do postele

Krásná nedotčená příroda v kombinaci s luxusním ubytováním jsou zárukou skvěle stráveného času. Představte si místo, kde není signál, které je vynikajícím výchozím bodem na výlety a je bohaté na gastronomické zážitky a wellness. Hotel Ostrov je malým rájem na zemi, je to místo, kde čas běží svým tempem, my zaručujeme, že zde opravdu vypnete a načerpáte síly do dalších podzimních dní, proto neváhejte a zamluvte si své ubytování včas.

Hotel Ostrov

www.hotelostrov.com