ODLOŽENO - Jedlé byliny brzkého jara a jejich kulinární využití - kurz pro pedagogy

ODLOŽENO - Jedlé byliny brzkého jara a jejich kulinární využití - kurz pro pedagogy

Kategorie
Přednáška/ konference
Datum konání
Datum začátku
Datum konce
Adresa

Křinické náměstí 1161/10
407 46 Krásná Lípa
Česko

Telefon
775552790
E-mail
@email
14
49.81749200
15.47296200
2
1
0
49.81749200
15.47296200

ODLOŽENO NA NEURČITO. 
Informace o novém termínu budou zveřejněny zde.

Čtvrtek 16. 4. 2019, 9:30 – 15:30 - ZRUŠENO

Dům Českého Švýcarska, náměstí Krásná Lípa

Lektor: RNDr. et Mgr. Jana Vlková, autorka Květinové kuchařky a Notesu Květinové kuchařky

Správa NP České Švýcarsko a České Švýcarsko o.p.s.  Vás srdečně zvou na seminář, během kterého se účastníci seznámí s jedlými rostlinami brzkého jara a získají tipy na terénní vyučování v hodinách přírodopisu. Kurz se zaměřuje na mezioborové propojení přírodovědných disciplín (prvouka pro první stupeň, chemie, fyzika a biologie pro druhý stupeň) s praktickou aplikací v kuchyni/ při přípravě a konzumaci jídla.

Součástí kurzu je i praktická část v terénu, hledání jedlých rostlin v okolí a tipy na jejich využití při přípravě pokrmů. Zajímavé informace k tématu najdete na webu: http://www.kytkykjidlu.cz/

 

Kurz je akreditován MŠMT, účastnící obdrží certifikát. Pro účastníky jsou připraveny studijní materiály, pracovní listy a ekovýchovné materiály vhodné do výuky, které věnovala Správa NP České Švýcarsko.

Kurz je určen pro pedagogy ZŠ, studenty i lektory

 

Na seminář je nutné se předem přihlásit.  Vložné na kurz je 250, -

Občerstvení je zajištěno. S sebou vhodné oblečení do terénu.

Kontakt: jarmila.judova@ceskesvycarsko.cz, 775 552 790

 

Akce je realizována v rámci projektu: Plšíkova učebna, který je spolufinancován Státním fondem životního prostředí ČR na základě rozhodnutí ministra životního prostředí. www.mzp.cz, www.sfzp.cz;

 

 

 

 

Cena

Vložné: 250  Kč

Sdílet

Aktuality z Českého Švýcarska

ODLOŽENO NA NEURČITO. 
Informace o novém termínu budou zveřejněny zde.

Čtvrtek 16. 4. 2019, 9:30 – 15:30 - ZRUŠENO

Dům Českého Švýcarska, náměstí Krásná Lípa

Lektor: RNDr. et Mgr. Jana Vlková, autorka Květinové kuchařky a Notesu Květinové kuchařky

Správa NP České Švýcarsko a České Švýcarsko o.p.s.  Vás srdečně zvou na seminář, během kterého se účastníci seznámí s jedlými rostlinami brzkého jara a získají tipy na terénní vyučování v hodinách přírodopisu. Kurz se zaměřuje na mezioborové propojení přírodovědných disciplín (prvouka pro první stupeň, chemie, fyzika a biologie pro druhý stupeň) s praktickou aplikací v kuchyni/ při přípravě a konzumaci jídla.

Součástí kurzu je i praktická část v terénu, hledání jedlých rostlin v okolí a tipy na jejich využití při přípravě pokrmů. Zajímavé informace k tématu najdete na webu: http://www.kytkykjidlu.cz/

 

Kurz je akreditován MŠMT, účastnící obdrží certifikát. Pro účastníky jsou připraveny studijní materiály, pracovní listy a ekovýchovné materiály vhodné do výuky, které věnovala Správa NP České Švýcarsko.

Kurz je určen pro pedagogy ZŠ, studenty i lektory

 

Na seminář je nutné se předem přihlásit.  Vložné na kurz je 250, -

Občerstvení je zajištěno. S sebou vhodné oblečení do terénu.

Kontakt: jarmila.judova@ceskesvycarsko.cz, 775 552 790

 

Akce je realizována v rámci projektu: Plšíkova učebna, který je spolufinancován Státním fondem životního prostředí ČR na základě rozhodnutí ministra životního prostředí. www.mzp.cz, www.sfzp.cz;

 

 

 

 

Cena

Vložné: 250  Kč