Objevujte svět, který tvoří Symbiola

Objevujte svět, který tvoří Symbiola

Andrea Kadlecová, 04.12. 2023

Vánoce před námi, venku nasněžená peřina, začíná ta správná adventní nálada. Dejte si pauzu od pečení cukroví a shánění dárku a relaxujte! 

U Fořta

 

Wellness Hotel Zámeček

Nemáte zrovna čas vymýšlet program na víkend? Tady vás ubytují a nabídnou i programové balíčky plné odpočinku, dobrého jídla a pití, pohybu i zábavy. Šéfkuchař Miloš Daněk postavil menu zdejší kuchyně na surovinách od lokálních pěstitelů a chovatelů. Doporučujeme vyzkoušet domácí vdolky, nebo třeba vyladěné těstoviny se sušenými rajčaty. Všechno slaďte vínkem z vinařství Zapletal a uvidíte, že nebude ani vteřinu litovat svého výběru. 

vdolky

jídlo

Jako relax doporučujeme určitě místní pískovcovou wellness zónu! Na Zámečku jsou na vás připraveni. V nabídce mají i super pobytové balíčky: Zámecká romance, Duo relax, Destress a mnoho dalších...

Wellness Hotel Zámeček

Kam na výlet?

Pokud odsud odjedete, aniž byste navštívili například Mariinu vyhlídku, Vilemíninu stěnu a Rudolfův kámen, bude to sice, vzhledem k hotelovým službám, pochopitelné, ale zároveň to bude znamenat, že se sem určitě brzy vrátíte! 

Vilhelmína

Více najdete tu: wellnesshotelzamecek.cz

Resort U Fořta

Přijeďte se vyspat na seník! Tuhle romantickou představu si u Fořta můžete splnit, aniž by vám ráno z vlasů trčela pichlavá sláma. Budete tu v absolutním pohodlí a luxusu.

U Fořta

Jídlo a pití (i to vegetariánské) vám připraví s láskou a péčí, umí se postarat i o váš teambuilding nebo poradit, kam na výlet. A máme dobrou zprávu i pro milovníky wellnessu, protože se tu něco chystá! 

U Fořta

Kam na výlet?

Ať se z Mezní Louky vypravíte jakýmkoli směrem, nemůžete udělat chybu. Pravčická brána, Rysí stezka, Šaunštejn…A kam bychom šli my? Třeba na Malou Pravčickou bránu. Od Fořta je jen tři kilometry, nebývají tu davy jako na velké Pravčické, a je z ní pěkná vyhlídka. 

Více najdete tu: uforta.cz