Fořtovy lupínky a sirup z jehličí

Z restaurace U Fořta z Mezní Louky se mezi regionální výrobky zařadily Fořtovy lupínky, připravené z piva, mouky, koření a dalších ingrediencí a osmažené na oleji. Podávají se k pivu místo klasických brambůrek. Jedná se o originální recept tamního kuchaře a zatím je lze ochutnat jen tam.
Z téže kuchyně pochází i další nový výrobek, a to „sirup“ z jehličí, který je vyroben z cukru a ručně sbíraného jehličí. Kromě klasického využití jako sladila do čaje, jej v hospůdce využívají pro nakládání cibulek a k dalším kulinářským účelům.
Vše je vyráběno přímo v kuchyni restaurace U Fořta a s maximálním využitím regionálních surovin.

Informace na www.uforta.cz
Areál U Fořta
Jaroslav Suchánek
Mezní Louka 37
407 17
Hřensko
info@uforta.cz
tel.č.: 412 554 090

mob. tel.: 778 474 810

U Fořta

Mezní Louka 37, 407 17, Hřensko, Česká republika