Děčínská jeřabinka

Šťopička proti nachlazení a zažívacím potížím. Pan Valdemar Grešík a jeho firma Natura s.r.o. obdržela certifikát na výrobu lihoviny z jeřabin s názvem Děčínská Jeřabinka.
 
Na kopcích okolo Děčína nachází vhodné podmínky k růstu jeřáb ptačí, používaný odedávna v lidovém léčitelství. Nezaměnitelná pikantní chuť jeřabinky bez přidaného cukru. 
 
Objem alkoholu: 46 %
Lihovina získaná macerací a destilací

Zajímavosti: 

Děčínská jeřabinka je typickým příkladem místního produktu, protože se zde vyráběla již před 2. světovou válkou, navíc se vyrábí jen z ručně sbíraných jeřabin z okolí Děčínského Sněžníku a Maxiček. Pálenka získaná macerací a destilací. Naši předkové ji používali jako lék proti nachlazení a zažívacím potížím. Nezaměnitelná pikantní chuť jeřabinky bez přidaného cukru osloví nejen znalce destilátů. Objem alkoholu: 46 %.

Následující výrobky můžete koupit v našem obchůdku:

Děčínská jeřabinka